puhtaasti


8 Rautatieasema-Sveitsi

Reitti

RAUTATIEASEMA-Hämeenkatu-Kauppalankatu-Urakankatu-Vaiveronkatu-Härkävehmaankatu-SVEITSI-Härkävehmaankatu-Vaiveronkatu-Urakankatu-Kauppalankatu-Hämeenkatu-RAUTATIEASEMA

Reittikartta

Aikataulu

Linja8 talvi19 20 ALinja8 talvi19 20 P

T = ajetaan tarvittaessa Hotelli Sveitsin kautta, jatkaa Paavolaan. Lähtö laiturista 6 PAAVOLA
* = ajetaan vain tilauksesta. TILAUS: hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi.

Lähdöt rautatieasemalta aiturista 8. Laituri sijatsee lähimpänä rataa. Vain T -merkityt lähdöt laiturista 6 / Paavola.

Kuljetuksen tilaaminen

Vain tilauksesta ajettavat kuljetukset tilataan reitillä olevalle pysäkille varausjärjestelmän kautta osoitteessa hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi.

Varaus tulee tehdä aamulähtöihin klo 07:45-08:55 viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi.tai arkisin klo 8-16 puhelimitse numeroon 019 439 690. Päivälähtöjen varaus tulee olla tehtynä viimeistään 3 tuntia ennen kuljetusta.

Tilatessa on ilmoitettava tilaajan nimi, kutsupysäkin nimi, lähtijöiden määrä sekä lastenvaunujen tai apuvälineiden määrä ja laatu.

Kuljetuksen peruminen

Sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai arkisin klo 8-16 puhelimitse numeroon 019 439 690.

Pysäkit ja reitti

Taksit ja linja-autot ottavat asiakkaita kyytiin ja jättävät kyydistä vain reitin varrella olevilla linja-autopysäkeillä.

Asemalla on vaihtoyhteys paikallisliikenteen linjoille 1-7.

Maksaminen ja matkaliput

Kutsuliikenteessä kelpaavat PAIKKURI-mobiililippu, Hyvinkään paikallisliikenteen kausikortit (koululaiskortti, nuorisokortti 30 pv, aikuisten 30 pv:n kortti, bussi-juna -liityntälippu), 20- ja 40-matkan liput, käteismaksu sekä Matkahuollon myymät lipputuotteet.

Lastenvaunut ja apuvälineet

Asiakkaan on matkaa tilatessaan ilmoitettava mahdollisista lastenvaunuista tai muista tilaa vievistä apuvälineistä sekä niiden määrä. 

Lisätietoja

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä päivystysnumeroomme 0400 218 660 tai jätä palaute osoitteessa hyvinkaanliikenne.fi/anna-palautetta.