puhtaasti


7 Rautatieasema - Hakakallio - Metsäkalteva

Reitti

RAUTATIEASEMA-Jokelankatu-Hakakalliontie-Kravunarkunkatu-METSÄKALTEVA-Kravunarkunkatu-Hakakalliontie-Jokelankatu-RAUTATIEASEMA

Reittikartta

Aikataulu

 PAIKALLISLIIKENNE KULKEE KUTSUSTA 11.8.2020 SAAKKA - TILAA BUSSI

Linjoilla 2, 3, 4, 5, 7, 11 ja 12 bussit kulkevat kesän ajan 11.8. asti vain tilauksesta kesäaikatalujen mukaan.

| TEE TILAUS TÄSTÄ |

tai soita p. 019439690 (ark 8-16) 

Linja7 kesä20 A IILinja7 kesä20 P II

*ajetaan vain tilauksesta. TILAUS: hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi.

Kuljetuksen tilaaminen

Kuljetus tilataan halutulle reitin varrella olevalle pysäkille  varausjärjestelmän kautta osoitteessa hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi.

Varaus tulee tehdä aamulähtöihin klo 7:15 - 8:30 viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä tai arkisin klo 8-16 puhelimitse numeroon 019 439 690. Päivälähtöjen varaus tulee olla tehtynä viimeistään 3 tuntia ennen kuljetusta.

Tilatessa on ilmoitettava tilaajan nimi, kutsupysäkin nimi (kts. pysäkkikartta), lähtijöiden määrä sekä lastenvaunujen tai apuvälineiden määrä ja laatu.

Kuljetuksen peruminen

Sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai arkisin klo 8-16 puhelimitse numeroon 019 439 690.

Pysäkit ja reitti

Taksit ja linja-autot ottavat asiakkaita kyytiin ja jättävät kyydistä vain reitin varrella olevilla linja-autopysäkeillä. Kutsupysäkit on merkitty ja nimetty.

Asemalla on vaihtoyhteys paikallisliikenteen linjoille 1-6. Ilmoittakaa sekä tilatessa että kyytiin noustessa, mikäli aiotte vaihtaa asemalla toiselle linjalle. Päätepysäkki on aina rautatieasema tai Metsäkaltevan päätepysäkki.

Lastenvaunut ja apuvälineet

Asiakkaan on matkaa tilatessaan ilmoitettava mahdollisista lastenvaunuista tai muista tilaa vievistä apuvälineistä sekä niiden määrä. 

Lisätietoja

Linjaa 7 Metsäkaltevaan operoi Hyvinkään Liikenne Oy ja yhteistyössä toimivat taksit. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä päivystysnumeroomme 0400 218 660 tai jätä palaute osoitteessa hyvinkaanliikenne.fi/anna-palautetta.