puhtaasti


7 Rautatieasema-Hakakallio-Metsäkalteva

Reitti HUOM! METSÄKALTEVAN PÄÄTEPYSÄKIKSI ON VAIHTUNUT KRAVUNHARJUN PYSÄKKI

RAUTATIEASEMA-Jokelankatu-Hakakalliontie-Kravunarkunkatu-METSÄKALTEVA-Kaltevantie-Jokelankatu-RAUTATIEASEMA

Reittikartta

Aikataulu

Linja7 talvi19 20 ALinja7 talvi19 20 P

* = ajetaan vain tilauksesta. TILAUS: hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi.

Kuljetuksen tilaaminen

Vain tilauksesta ajettavat kuljetukset tilataan halutulle reitin varrella olevalle pysäkille varausjärjestelmän kautta osoitteessa hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi.

Varaus tulee tehdä aamulähtöön klo 6:00 viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi tai arkisin klo 8-16 puhelimitse numeroon 019 439 690. Päivälähtöjen varaus tulee olla tehtynä viimeistään 3 tuntia ennen kuljetusta.

Tilatessa on ilmoitettava tilaajan nimi, kutsupysäkin nimi, lähtijöiden määrä sekä lastenvaunujen tai apuvälineiden määrä ja laatu.

Kuljetuksen peruminen

Sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai arkisin klo 8-16 puhelimitse numeroon 019 439 690.

Pysäkit ja reitti

Taksit ja linja-autot ottavat asiakkaita kyytiin ja jättävät kyydistä vain reitin varrella olevilla linja-autopysäkeillä. Kutsupysäkit on merkitty ja nimetty.

Asemalla on vaihtoyhteys paikallisliikenteen linjoille 1-8.

Maksaminen ja matkaliput

Kutsuliikenteessä kelpaavat PAIKKURI-mobiililippu, Hyvinkään paikallisliikenteen kausikortit (koululaiskortti, nuorisokortti 30 pv, aikuisten 30 pv:n kortti, bussi-juna -liityntälippu), 20- ja 40-matkan liput, käteismaksu sekä Matkahuollon myymät lipputuotteet.

Lastenvaunut ja apuvälineet

Asiakkaan on matkaa tilatessaan ilmoitettava mahdollisista lastenvaunuista tai muista tilaa vievistä apuvälineistä sekä niiden määrä. 

Lisätietoja

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä päivystysnumeroomme 0400 218 660 tai jätä palaute osoitteessa hyvinkaanliikenne.fi/anna-palautetta.